søndag den 18. april 2010

Blackjack Spil - Online Blackjack Casino




Målet med spillet, som spilles med en Spil Blackjack eller flere 52-kortet dæk, af en eller flere spillere, versus en forhandler, er at trække kort, at den samlede nøjagtigt 21, eller komme så tæt på dette tælle som muligt uden at gå over det . Over den kritiske count siges at være at bryde 21, eller at sprænge. Dette betyder, at hvis en spiller går over 21, så taber han straks. Kort har punkt værdier som følger: et es tæller som enten elleve eller en, på muligheden af afspilleren; alle står over for kort har
Alle spillere spille mod en forhandler, men der er ingen hus fordel.Spillerne er behandlet et kort med billedsiden nedadog i de fleste versioner af spillet, de forhandler sig selv et enkelt kort, med billedsiden nedad, som siges at være hans hole-kort. Forhandleren derefter omhandler spillerne og sig selv et andet kort med billedsiden opad. Spillerne samlede deres hænder, evaluere deres muligheder for at vinde den satsning, og overveje at spille strategier til rådighed for dem. De beslutter derefter, hvis de ønsker at trække en eller flere ekstra kort for at øge deres samlede op til, eller i nærheden af det magiske antal af 21, eller dobbelt ned, opdelt par, overgivelse eller købe forsikringer.

Mest erfarne spillere gøre disse kritiske beslutning baseret på rang af dealerens up-kortet. Faktisk er den vellykkede spilleren vil blive bevidst om, at de vigtigste kort på bordet er dealerens up-kortet. Dette er primært fordi spilleren kan se det på alle tidspunkter. Dealerens up-card, derfor vil diktere, hvordan hver hånd bør spilles.

Hver spiller efter tur, så spiller mod dealeren. Spilleren kan, eller ikke kan trække en eller flere ekstra kort. I de mest ekstreme tilfælde, men det er sjældent, at en spiller kan teknisk set, drage op til ni flere kort uden at sprænge, dvs bryde 21. Forhandleren vil håndtere ekstra kort til den spiller, så længe den spiller, angiver han ønsker at trække på. Hvis spilleren bust ", skal han erklærer, at han har gjort det, og han taber.

Omvendt, når afspilleren indikerer han vil stå på hans side, at forhandleren kan behandle sig selv ekstra kort. Baseret på de strenge regler i spillet, vil han stå, eller trække på denne side. Når han har afsluttet tegning, forhandleren vil afsløre hans komplette hånd i en form for opgør mellem de to hænder, og erklærer, Spil Blackjack hvem der vinder. Hvis spilleren, som vinder, er han belønnet med et beløb svarende til hans satsning eller satsninger er indgivet på hans hånd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar